Štyri priateľky vyrážajú na tradičnú lyžovačku do Vysokých Tatier, aby tam spoločne strávili Silvester. Spája ich dlhoročné priateľstvo a vedia, že sa môžu jedna na druhú spoľahnúť. S chlapmi to má v tejto chvíli každá trochu inak a každá z nich sa nachádza v inej fáze partnerského vzťahu. Tak napríklad Hana (TÁŇA PAUHOFOVÁ) tesne pred Vianocami zistí, že ju podvádza priateľ, a preto namiesto ich spoločnej dovolenky pri mori uprednostní pobyt s kamarátkami na horách.
Veronika (GABRIELA MARCINKOVÁ) je naopak spokojnou manželkou riaditeľa tatranského hotela, v ktorom sú ubytované. Hotel nedávno kúpil neznámy boháč a všetci očakávajú jeho skorý príchod. Veronikin manžel (JAKUB PRACHAŘ) musí zariadiť, aby do príchodu majiteľa bol celý hotel v perfektnom stave, ale z nervozity sa dopúšťa samých šialeností.
Marcela (ANTÓNIA LIŠKOVÁ) je šťastne rozvedená, ale len čo prekročí hotelový prah, narazí na svojho bývalého manžela, ktorý sa tu ubytoval aj so svojou mladou výstavnou milenkou (ANNA KADEŘÁVKOVÁ), modelkou a influencerkou v jednej osobe. A potom už na seba narážajú na každom kroku...
Najlepšie by na tom mohla byť Bára (ZUZANA NORISOVÁ). So svojím mužom sa bezhranične milujú, hoci on neustále niekde zabúda a stráca ich osemročnú dcéru.
Počas týždňa na horách začnú preskakovať iskry na prekvapivých miestach, ožije jedna veľmi stará láska a do hry vstúpi aj živý medveď.

Aktuálne v TV